0
Evrokupovi

ŽREB ZA 1/4 LIGE ŠAMPIONA: Tadić na Ronalda, Matić mora po novo čudo! (ŽREB)

Objavljeno: 15.03.19 u 12:20

U Nionu je tačno u podne održan žreb za četvrtfinale Lige šampiona, a evo protiv koga igraju Dušan Tadić i Nemanja Matić.

Posle fenomenalnih mečeva u osmini finala sa velikim iščekivanjem gledalo se ka današnjem žrebu za četvrtfinale. Branilac trofeja Real Madrid je ispao, baš kao i mogući domaćin finala na ‘Vanda Metropolitano’ stadionu Atletiko Madrid.

Posle sjajne role u Madridu na stadionu ‘Santjago Bernabeu’ Dušan Tadić će zaplesati u Torinu protiv Kristijana Ronalda i Juventusa. Može se reći da Ajaks nije imao sreće, ali ako je pao Real, što ne bi i ‘stara dama’. Liverpul će igrati protiv Porta, u Londonu će Totenhem u prvom meču dočekati Mančester siti u engleskom derbiju, dok će se Mančester junajted našeg Nemanje Matića suprotstaviti Barseloni.

Timovi koji se izbore za polufinale igraće Totenhem ili Mančester siti – Ajaksa ili Juventusa, to jest Barselona ili Mančester junajted – Liverpul ili Porto.

Prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona na programu su 9. i 10. aprila, a revanši su već sedam dana kasnije.

Ajaks – Juventus
Liverpul – Porto
Totenhem – Mančester siti (možda se promeni domačinstvo)
Barselona – Mančester junajted (možda se promeni domaćinstvo)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter