0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Prenos večitih na nacionalnom kanalu, ‘biser’ Partizana prelazi u Zvezdu, odlaze i sponzori, Pešićev neslavni rekord

Objavljeno: 15.03.19 u 23:30

Uzbudljiv sportski dan je iza nas. Velike vesti dolaze nam iz cele evrope. Partizan je i danas bio tema dana. 

Salu Dramanu je u Partizan stigao pre godinu dana, ali je ovaj dvadesetjednogodišnji fudbaler već napustio Partizan zbog teške finansijske situacije, a klub je danas napustio i jedan od najzvučnijih sponzora. 

Srbija se divi ‘proroku’ Predragu Strajniću. Poznati sportski voditelj pre nekoliko nedelja izazvao je smeh mnogih navijača kada je u programu rekao ‘videćemo kako će se Dušan Tadić snaći protiv Kristijana Ronalda‘, a posle se ispravio i dodao da misli na Luku Modrića. Upravo su Ajaks i Juventus par koji će u nareednoj rundi odigrati meč, te se ‘proročanstvo’ ipak ostvarilo. 

Svetislav ‘Kari’ Pešić oborio je još jedan rekord evropske košarke. Ovoga puta neslavni. On je na utakmici Evrolige između Bajerna i Barselone zaradio isključenje nakon dve tehničke greške već u prvom minutu. 

Dobra vest za sve ljubitelje domaćeg fudbala. Nećemo se više ‘grebati’ za raznorazne strimove jer se Superliga vraća na jedan nacionalni kanal. Već od ovog vikenda mečevi Partizana i Crvene zvezde pratićemo na O2 televiziji. 

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Partizana, Luka Cvetićanin, raskinuo je ugovor sa klubom iz Humske! ‘Srpski Nejmar’ rođen 2003. godine je u avgustu potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom koji je danas raskinut na arbitraži zbog neisplaćenih obaveza. Cvetićanin karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi koja će bez sumnje dobiti ogromno pojačanje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter