0
Evropske lige

TEŠKA KAZNA ZA SITI: Da li ovo znači beg Pepa Gvardiloe u Juventus?

Objavljeno: 15.03.19 u 13:40

Mančester siti gazi ove sezone ka trofeju Premijer lige i Lige šampiona, ali ih UEFA zbog kršenja pravila ‘sapliće’ naredne sezone.

FIFA i UEFA su nemilosrdne! Na tapetu je Mančester siti. ‘Građani’ su optuženi za kršenje člana 19 koji se odnosi na transfere maloletnih igrača i sada im sledi žestoka kazna. Naredna dva prelazna roka neće moći da dovode pojačanja. Takva kazna do sada je bila izrečena Člesiju, Barseloni i Atletiko Madridu, ali samo za jednu ‘transfer pijacu’.

To nije jedina kazna sa kojom bi Siti mogao da se suoči. Naime, zbog kršenja finansijskog fer-pleja UEFA razmatra da ‘građane’ izbaci na godinu dana iz evropskih takmičenja. Optužnica je podignuta, čeka se odluka.

To nije jedina odluka koja se čeka, pošto se spekuliše da bi klub sa ‘Etihada’ mogao da napusti trener Pepe Gvardiola. Pominje se Juventus, a UEFA i FIFA bi mogle da se postaraju da Španac brže donese odluku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter