0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPARTAK NE NOSI BELU ZASTAVU PARTIZANU: Rogan – Pokazaćemo da je Spartaku mesto u vrhu!

Objavljeno: 15.03.19 u 19:56

Subotički Spartak u 27. kolu Superlige Srbije gostuje ranjenom Partizanu u Humskoj. 

‘Golubovi’ naglašavaju da respektuju protivnika, ali i najavljuju da će se hrabro suprotstaviti i pokušati da ostvare dobar rezultat.

Šef stručnog štaba Spartaka Predrag Rogan najavio je u svojoj izjavi za medije da će se na terenu voditi otvorena borba i istakao da očekuje da će njegovi igrači pokazati da je Spartaku mesto u gornjem delu tabele:

– Idemo u goste Partizanu koji je u prethodne dve prvenstvene utakmice ostao bez bodova, što znači da će biti izuzetno motivisan da se iskupi za neuspehe. Uz maksimalan respekt protivnika i situacije u kojoj se oni nalaze i mi imamo motiv da ostvarimo povoljan rezultat, jer nam kao i njima bodovi trebaju. Partizan ima najbolju odbranu. Samo tri primljena gola na njihovom stadionu to potvrđuju. Međutim, na terenu će im protivnik biti Spartak, tim koji u poslednje vreme pruža kvalitetne partije. Očekujem od mojih igrača da nastave u istom ritmu, pruže još jednu dobru partiju koja će nam doneti povoljan rezultat. Siguran sam da će prisutna publika uživati, jer će se na terenu voditi otvorena borba, prsa u prsa, u kojoj ćemo ostvariti željeni cilj i pokazati da je Spartaku mesto u gornjem delu tabele. Ovi momci to zaslužuju, a oni će na terenu to i potvrditi, rekao je Rogan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter