0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠEVIĆ: Jedino uz podršku navijača možemo ostati u Superligi!

Objavljeno: 15.03.19 u 18:09

Kapiten i čuvar mreže Zemuna spreman je za sutrašnji težak ispit protiv Nišlija.

Nakon meča sa liderom prvenstva, sledi duel sa drugoplasiranim timom. I ovoga puta je imperativ osvajanje bodova, što potvrđuju reči kapitena zeleno-plavih.

– Trenutno nismo u situaciji da gledamo ko nam je protivnik i koja je njegova pozicija na tabeli Superlige. Radnički je jedan od najboljih timova u šampionatu, ali nama je svaki bod bitan u grčevitoj borbi za opstanak. Definitivno nas očekuje teška utakmica, rekao je Milošević.

Do kraja ovog dela prvenstva tim iz Gornje varoši ima veoma težak raspored.

– Sreća u nesreći je što se bodovi na kraju sezone dele, ali do plej-auta treba skupiti što vise bodova, da bismo imali šta da delimo. Raspored je takav kakav jeste, nije lak, biće teško, ali mi imamo naš cilj – opstanak.

FOTO: FK Zemun

Fudbaleri Zemuna se i ovog vikenda nadaju dobroj podršci sa tribina.

– Znam da navijačima nije lako da gledaju Zemun koji više od dva meseca nije pobedio, ali jedino uz njihovu podršku možemo zajedno ostvariti opstanak u Superligi. Jedino što mogu da garantujem da će momci ostaviti srce na terenu.

Utakmica 27. kola između Zemuna i Radničkog zakazana je za sutra od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter