0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Srpski Frankfurt na Benfiku, derbi se igra pod Vezuvom (ŽREB)

Objavljeno: 15.03.19 u 13:26

U Nionu je održan žreb za četvrtfinale i polufinale Lige Evrope, evo svih parova mečeva koji će si igrati 11. i 18. aprila.

Liga Evrope stigla je do same završnice, a danas smo u Nionu saznali parove četvrtfinala. Za nas u Srbiji sigurno je najazanimljivi par Benfika i Ajntraht iz Frankfurta gde igra šest Srba. Naime, sa jedne strane Ljubomir Fejsa, Andrija Živković i Mile Svilar, sa druge Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović. Upravo će u centru pažnje biti napadač Ajntrahta Luka Jović kog Nemci tek treba da otkupe od Benfike. Tako će ‘orlovi’ iz Lisabona moći da uvide jesu li ili nisu pogrešili kada su odlučili da ‘srpskom Falkau’ ne daju šansu.

Derbi Lige Evrope sigurno je par Napoli i Arsenal. Prvi meč igra se 11. aprila u gradu pod Vezuvoim, dok je sedam dana kasnije revanš u Londonu. Takođe, tu je derbi primere između Viljareala i Valensije, dok autsajder Slavija iz Praga dočekuje Čelsi.

Mogući parovi polufinala su Napoli/Arsenal i Viljareal/Valsenija, to jest Benfika/Ajntraht Frankfurt i Slavija/Čelsi.

Finale se igra 29. maja na Olimpijskom stadionu u Bakuu…

Benfika – Ajntraht Frankfurt

Napoli – Arsenal

Slavija – Čelsi

Viljareal – Valesnsija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter