0
Domaći fudbal

BORBA ZA PLEJ-OF: Radnik u Surdulici uz besplatan ulaz dočekuje Napredak

Objavljeno: 15.03.19 u 16:22

‘Subotnji meč sa Napredkom je direktna borba za plej-off, biće čvrsto i neizvesno’, čulo se na redovnoj konferenciji pred meč 27.kola u Surdulici.

– Jesenas kada su oni bili apsolutni favoriti, utakmicu smo u Kruševcu odigrali 1:1, a evo dočekali smo momenat kada smo došli na razliku da su ispred nas tri boda. Očekujem da igramo na pobedu, očekujem da odigramo dobro i na kraju da pobedimo – kaže trener Radnika, Milan Milanović.

Uprava superligaša iz Surdulice donela je odluku da svoje navijače nagradi besplatnim ulazom za ovu utakmicu.

– Nadam se da će kao i do sada, Suruličani prepoznati naš cilj i doći u što većem broju da nam daju podršku. Pred nama je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, koja nam donosi plej-off. Jako nam je bitna ta pobeda u ovoj utakmici radi boljeg pozicioniranja, dok po nekim kalkulacijama Napredku nedostaje jedna pobeda za zadržavanje u gornjem delu tabele. Stoga mogu reći da nas očekuje jedna vrlo teška i neizvesna utakmica koju ćemo u svakom slučaju bolje odigrati uz podršku naših navijača – dodaje Milanović.

Utakmica Radnik – Napredak, igra se u subotu od 16:00 na Gradskom stadionu u Surdulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter