0
Evropske lige

FOTO: screenshot / youtube.rs

MOŽETE LI DA GA ZAMISLITE SA RONALDOM: Juve na krilima euforije planira novu transfer ‘bombu’! (FOTO)

Objavljeno: 14.03.19 u 12:06

Navijači ‘stare torinske dame’ su u transu posle velikog trijumfa nad Atletiko Madridom, a čelnici ih dodatno ‘lože’ najavom bombastičnog transfera.

Kristijano Ronaldo je pre dve večeri udahnuo Juventusu novi život i navijači, verovatno kao nikada ranije, nisu uvereniji da njihov tim može do titule u Ligi šampiona.

Isto tako malo ko od njih je verovao da bi upravo Ronaldo mogao da dođe u njihov klub, a sada ga slave. Zato rukovodioci kluba najavljuju novi transfer zemljotres.

Ako je verovati izjavi Fabija Paratićija, direktora Juventusa, Juventus će na leto napasti, ni manje ni više nego – Kilijana Mbapea!

Italijanski ‘Tutosport’ prenosi njegove reči i podsećanje da su svi mislili da je nemoguće da dođe Ronaldo, pa se to ipak obistinilo. Priznao je da će to biti teško za ostvariti, ali ne i nemoguće, a najavljena su ogromna ulaganja sponzora baš za tu priliku.

Torinezi su, takođe, spremni da se odreknu nekolicine svojih igrača, pa i da ih uključe u ‘trampu’, u kojoj se spominje Paolo Dibala.

Navodno su već obavljeni razgovori sa Mbapeovim roditeljima i prvi kontakti uspostavljeni, a njegova želja je, pišu Italijani, da igra u mirnom gradu i Torino bi mu to pružio.

Mnogo kockica bi moralo da se poklopi, pa je pitanje koliko je ovo daleko od realnosti. Ali, ko može da kaže da nije nemoguće posle dovođenja Ronalda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter