0
Evropske lige

LIGA EVROPE: Obamejang od tragičara do Heroja Londona, Ivanović strelac za Zenit (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.19 u 23:19

U veoma uzbudljivoj večeri u Ligi Evrope imali smom prilike da uživamo u golovima. Arsenal se osvetio Renu, dok je Viljareal potvrdio svoj plasman dalje. 
Pjer Emerik Obamejang od tragičara u prošlom meču, u ovom važi za heroja. Uz dva gola i asistenciju odveo je Arsenal dalje, dok Zenitu ni gol Baneta Ivanovića nije pomogao. 

Arsenal – Ren 3:0

Arsenal je uspeo da se ‘provuče’ u četvrtfinale Lige Evrope pobedom na Emiratima od 3:0. Tragičar prvog meča načeo je mrežu Rena već u petom minutu. Remzi je proigrao Obamejanga u petercu a pred njim je bio lak zadatak i doneo je vođstvo timu iz Londona.Nakon gola usledila je asistencija Obamejanga. Vukao je po levoj strani, poslao je loptu do saigrača, a on je uputio iza leđa odbrani koja je očekivala ofsajd, Obamejang je iskoristio nespretnu reakciju i centaršutom pronašao Maitland Najlsa koji je povisio na 2:0. Kolašinac je pronašao Obamejanga u 72. minutu, uspeo je igrač Arsenala da izbegne ofsajd zamku i donese prolaz dalje svom timu i konačan rezultat 3:0. 

Viljareal – Zenit 2:1 

Viljareal ni u jednom trenutku nije doveo u pitanje svoj plasman dalje. Nakon 3:1 u prvom meču u Rusiji Moreno je u 29 minutu iskoristio asistenciju Bake. Istrčao je Moreno iza odbrane uspeo da šutira i sa sedamnaest metara savladao je golmana Zenita evrogolom. u 47. minutu Moreno se revanširao Baki za asistenciju, a Karlos Baka rešio je pitanje plasmana dalje. Naš Branislav Ivanović uspeo je da ublaži poraz u zaustavnom vremenu. Nakon centaršuta, odbrana ‘žute podmornice’ uspela je da reaguje, a odbitak je volejem poslao nekadašnji kapiten Srbije u gol. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter