1
Evrokupovi

FOTO: Bayern Munich

LEVANDOVSKI OSUDIO TRENERA: Niko Kovač je kriv za eliminaciju Bajerna

Objavljeno: 14.03.19 u 14:07

Bajern je poražen u Minhenu od Liverpula rezultatom 3:1 i tako je eliminisan iz Lige šampiona u osmini finala.

Tokom većeg dela sezone jasno je da u bavarskom klubu mnoge stvari ‘ne štimaju’, a odmah posle meča sa Englezima, napadač Robert Levandovski je upro prstom u trenera.

Prema njegovim rečima, Niko Kovač nije postavljao taktiku tako da Bajern napada, već je pokušavao da balansira između odbrane i ofanzivne igre.

– U prvoj utakmici nismo dovoljno rizikovali i napadali kako bismo pokušali da postignemo gol. Sada takođe nismo dovoljno napadali i pokušavali da postignemo gol zbog čega nismo imali mnogo prilika i to je bio najveći problem – rekao je Levandovski.

– Igrali smo kod kuće, ali nismo igrali svoju igru i zbog toga nas je Liverpul pobedio. Nisam srećan, ljut sam jer smo morali da budemo bolji, a nismo – podvukao je poljski napadač.

Definitivno će u Bajernu uslediti ‘remont’, a posle ovakve izjave izvesno je da će ili Levandovski ili Kovač napustiti klub na kraju sezone.

0
0

1 Komentara

  1. Leve -Dali je Niko na terenu ili vi igrači koji pojma nemaju kako preokrenuti igru Recimo to je u moje Vreme radio Aćimović i moj V.Kovačević pa čak i Vukelić uvjek se znalo ko od igrača daje zanak za preokret pa šta bude .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter