0
Evropske lige

Philippe Coutinho Antonio Rukavina Srbija - Brazil, Serbia - Brazil, Moskva, Rusija 27.6.1018. Jun 27. 2018. Svetsko prvenstvo (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KUTINJO I ODLAZAK IZ BARSE: Nije isključeno

Objavljeno: 14.03.19 u 21:41

Filipe Kutinjo je stigao u Barselonu kao fudbaler od kog su ljubitelji fudbala očekivali da uz Lea Mesija bude jedan od nosilaca ekipe, ali je bivši fudbaler Liverpula u najmanju ruku razočarao.

Nije Kutinjo uspeo da se istakne u nekoj ozbiljnijoj meri, glasine o odlasku sve su jače i češće, a njihovom stišavanju ne doprinosi ni reprezentativac Brazila. Naprotiv, Kutinjo kao da želi da ih samo dodatno raspiri:

– Nisam poslednjih nekoliko nedelja, čak ni meseci igrao dobro, ali želim da se popravim. Došao sam u Barsu da dam sve od sebe. Ja živim za trenutak, tako da ne znam šta nosi budućnost. Ipak, srećan sam jer sam odigrao dobro protiv Liona, rekao je on za špansku televiziju „Movistar“.

Za Kutinja su interesovanje u poslednje vreme iskazali Pari Sen Žermen, Juventus, Čelsi, a poslednji u nizu je Mančester Junajted.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter