0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

KRIVOKAPIĆ: Radničkom nismo mogli da pariramo

Objavljeno: 14.03.19 u 12:24

Vojvodina je poražena od Radničkog u Nišu rezultatom 2:1 (1:0), u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Posle eliminacije njegovog tima iz Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da crveno-beli danas ni u jednom segmentu igre nisu uspeli da pariraju ekipi Radničkog iz Niša.

– Igrali smo protiv ekipe koja zna šta hoće, koja ima sistem, koja radi planski i ima svoje ciljeve ka kojima čvrsto grabi, a danas ni u jednom segmentu nismo uspeli da joj pariramo. Radnički trenutno predstavlja primer toga kako treba da se radi u svim strukturama kluba i želim mu da, kao i mom kolegi i drugu Lalatoviću, na kraju dođe do svog cilja. Mi se već sada okrećemo utakmici protiv Čukaričkog u prvenstvu, koja je izuzetno važna za nas – kaže Krivokapić.

Posle prethodne, sada se definitivno može reći da je i ova sezona izuzetno loša za Vojvodinu, s obzirom na to da sasvim izvesno ni sledeće sezone neće učestvovati u Evropi, a vrlo teško će joj biti da u preostala četiri kola izbori plasman u plej of Super lige.

– To je problem koji korene vuče od ranije i zahteva dublju analizu. Ja ne želim da pravdam sebe, ali radim sa onim što imam i pokušavam da izvučem maksimum iz ove ekipe. Međutim, još od prošlog prelaznog roka, mi ne možemo da se oporavimo. Daćemo sve što možemo da Vojvodina ponovo počne da liči na sebe, ali nažalost, u ovom trenutku je tako kako jeste. Kao nekome ko je ponikao u Vojvodini, prošao sve njene selekcije i nekome ko radi svim srcem za ovaj klub, meni je jako žao što moram da pričam o tome da se borimo za osmo mesto i plej of. Međutim, moramo biti realni i prihvatiti stvarnost onakvu kakva jeste, te probati da se izborimo za taj plej of ukoliko je to ikako moguće – rekao je Krivokapić.

Naredni meč, fudbaleri Vojvodine odigraće već u nedelju, kada će, u okviru 27. kola Super lige Srbije, na „Karađorđu“ dočekati ekipu Čukaričkog. Početak tog meča zakazan je za 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter