0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DRAKONSKA KAZNA: Zvanična informacija – FIFA zbog Nemanje Nikolić oduzima šest bodova!

Objavljeno: 14.03.19 u 17:33

Napadač je ovih dana aktuelan u domaćoj javnosti.

Ali od skoro, i u kazahstanskoj.

Tamošnji prvoligaš Aktobe kažnjen je od strane Međunarodne fudbalske federacije oduzimanjem šest bodova u kazahstanskoj Premijer ligi zbog kršenja finansijskih obaveza u slučaju ugovora sa Nemanjom Nikolićem. Kako stoji na zvaničnom sajtu Premijer lige Kazahstana, Aktobe nije ispoštovao finansijsku obavezu prema Nikoliću jer nije isplatio dugovanja iz perioda kada je Srbin nastupao za ovaj tim.

Aktobe se nalazi u velikim problemima, nedavno je doneta ista sankcija i u slučaju dugovanja prema nigerijskom fudbaleru Ajudeleu Adeleiju, pa je nakon jednog odigranog kola nove sezone u Kazahstanu ovaj tim trenutno bolji sa saldom od minus 12 bodova.

Nikolić je u Aktobe prešao iz Rostova 2016. godine, nastupao pet puta i jednom asistirao. Nakon polusezone u Kazahstanu, napadač se vratio u Srbiju i zaigrao za Spartak iz kog je prošlog leta došao u Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter