0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ NAKON POBEDE: Pozdrav za Mirkovića i Petrića, sukob sa Nikolićem je interan – rešićemo u svlačionici

Objavljeno: 13.03.19 u 17:43

Žarko Lazetić je debitovao na klupi Partizana ubedljivom pobedom u Kruševcu.

Partizan je sa 4:0 savladao Napredak u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Prva utakmica Lazetića na mestu šefa struke nakon odlaska Zorana Bate Mirkovića. Iako veoma burna atmosfera u taboru crno-belih, Partizan je uspeo da se skoncentriše na gostovanje u Kruševcu i odigra jedan zaista dobar meč.

– Teška utakmica za nas psihološki. U prvih petnaestak minuta nismo uspevali da uradrimo šta smo planirali, bilo je dosta tenzije i pogrešnih pasova koji su bili uzrokovanih terenom, a i tom pomenutom tenzijom. Posle gola je bilo puno lakše. Koristili smo prilike, igrači su izneli veliki teret s obzirom na deševanja u klubu. Nismo imali problem sa igraom ni protekle dve utakmice, želim da pozdravim bivšeg trenera Zorana Mirkovića i bivšeg asistenta Gordana Petrića. Batina ideja je bila da pokažemo reakciju nakon njegovog odlaska, to smo i učinili.

Na pitanje o incidentu sa napadačem Nemanjom Nikolićem, Lazetić je rekao:

– Interne stvari koje ćemo rešavati u svlačionici, ne bih da dužim o tome. To su interne stvari i sigurno ćemo to rešiti u svlačionici.

Umesto pomoćnika Ivana Stepanovića, na kraju meča izjavu je ipak dao isključeni Milorad Kosanović koji je bio vidno nezadovoljan.

– Mnogo toga što nije dobro, počevši od terena, a i nekih stvari o kojima ne mogu i ne želim da pričam. Već mi je loše od toga. Mislim da je dovoljno trener Partizana pričao i dovoljno rekao o utakmici. Tražiću od igrača da zaborave šta se ovde desilo i da u subotu odigramo bolje, koncizan je bio Kosanović koji je zaradio isključenje na poluvremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter