0
Evropske lige

NIJE GA SAMO KRSTAJIĆ ‘PRIMETIO’: Darko Lazović ‘na meti’ velikog italijanskog kluba?!

Objavljeno: 12.03.19 u 20:42

Srpski vezista uskoro bi mogao da promeni klub.

Skoro je izvesno da će Sergej Milinković-Savić na leto otići iz Lacija, a njega bi u tom klubu moga da nasledi sunarodnik.

Kako pišu italijanski mediji ofanzivni vezista Darko Lazović nalazi se na skeneru Lacija. Naime, nekadašnjem igraču Crvene zvezde ovog leta ističe ugovor, pa bi kao slobodan igrač mogao da se preseli u italijansku prestonicu. Lazović se nakon nekoliko sezona ‘lutanja’ i problema sa povredama konačno vratio u prepoznatljivu formu, te pruža veoma dobre partije.

Pažnju dobrim igrama na sebe on je skrenuo pre svih Igli Terei, sportskom direktoru ‘nebesko-plavih’ koji je zainteresovan da ga dovede u tim iz prestonice. Dvadesetosmogodišnji fudbaler je skrenuo pažnju i selektoru Srbije Mladenu Krstajiću koji ga ja vratio u reprezentaciju za duele sa Nemačkom i Portugalom. On je ove sezone odigrao 28 utakmica za Đenovu u svim takmičenjima, a uspeo je da postigne dva gola i četiri puta asistira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter