0
Fudbal

LIGA ŠAMPIONA AZIJE – ISTOK: Nekadašnja Zvezdina ‘prazna puška’ sada vrsni golgeter u Aziji (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.19 u 13:44

Golgetersku seriju nastavio je i Gracijano Pele koji je dvaput zatresao mrežu remiju Šandonga i Kašime, 2:2.

Završene su još dve utakmice današnjeg programa, Hirošima – Melburn 2:1 i Daegu – Gvangžu Evergrande 3:1.

U centru pažnje je nekadašnji napadač Crvene zvezde Edgar koji se nije proslavio na Marakani. Edgar Bruno da Silva je 2008. godine stigao u Zvezdu na pozajmicu iz Porta, odigrao osam utakmica i postigao jedan gol. Nije ostavio poseban utisak u Beogradu, ali je zatim njegova karijera krenula uzlaznom putanjom. Imao je odlične dve sezone u Vitoriji Gimaraeš, zatim još bolje igre u Al Šababu, a sada je u korejskoj ekipi Daegu.

Danas je bio dvostruki strelac u pobedi svoje ekipe nad favorizovanim Evergrandeom. Brazilac je u 24. minutu doneo prednost domaćinu posle dobrog centaršuta Kima, a nakon odlične procene leta lopte i udarca. Dvadesetak minuta kasnije, kontra Daegua i odličan pas Sesinje u srce kaznenog prostora za Edgara koji se odlično pozicionirao i savladao golmana kineskog tima. U 53. minutu je Taliska smanjio prednost korejske ekipe, ali je asistent kod prvog gola, Kim Dae Von otklonio svaku sumnju u pobedi domaćina u 81. minutu.

(Izvor: YouTube/The AFC Hub)

Kašima je na gostovanju Šandongu imala sjajan početak. U razmaku od četiri minuta, iskusni napadač Šo Ito je pogodio mrežu dvaput. U 14. minutu je već bilo 2:0 za goste, ali je Gracijano Pele sa bele tačke ubrzo smanjio. Italijanski napadač je u finišu poluvremena uspeo i da izjednači. Do kraja utakmice su oba tima imala prilike, ali nije bilo pogodaka.

AZIJSKA LIGA ŠAMPIONA – ISTOK, rezultati:

Grupa E

Šandong Luneng – Kašima 2:2 (2:2)
(Pele 20 PEN, 41 – Ito 10, 14)

13.45 Džohor – Gjeongnam

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa F:

Hirošima – Melburn Viktori 3:1 (2:0)
(Higaši 3, Vatari 86 – Honda 71)

Daegu – Gvangžu Evergrande 3:1 (2:0)
(Edgar 24, 43, Kim 81 – Taliska 53)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter