0
Evropske lige

ZIDAN NAKON PROMOCIJE: Ne dugujem ništa Realu, tu sam jer ovde želim da budem!

Objavljeno: 11.03.19 u 21:42

Neočekivano je otišao, a sada se na isti način vratio u klubu. Zinedin Zidan je danas i zvanično promovisan u novog trenera Reala. 

Devet meseci kasnije Zinedin Zidan se vratio u Madrid i pružio ruku potučenom ‘kralju’ sa nadom da će ponovo ustati i beležiti uspehe kao kada mu je Zidan prošli put služio. Zizu se vratio u klub sa kojim je tri puta u nizu podigao trofej prvaka Evrope. Potpisao je ugovor sa klubom do 2022. godine. 

Iako su ga mnovi videli na klupi Juventusa, kada je dobio poziv sa ‘Santjago Bernabeua‘ nije bilo dileme odmah je prihvatio izazov. 

– Prva pomisao koja mi je pala na pamet kada sam dobio poziv da se vratim u Real Madrid bila je: ,,Vratiću se!”. I evo me, tu sam. Veoma je lepo vratiti se. Srećan sam što sam se vratio i to je najvažnija stvar. Počinjem sa radom već sutra i cilj je da vratimo klub tamo gde pripada. rekao je Zidan na otvaranju konferencije.

Prošle godine je neočekivano napustio klub, a sada se neočekivano i vratio.

– Ništa ne dugujem Real Madridu. Ovde sam jer to želim – kazao je Zinedin Zidan.

Real Madrid će u subotu na svom terenu ugostiti Seltu iz Viga u 28. kolu Primere

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter