0
Evrokupovi

SERHIO RAMOS: Namerno sam dobio žuti karton, kriv sam 200 posto!

Objavljeno: 11.03.19 u 22:06

Kapiten Real Madrida progovorio je o situaciji iz Amsterdama, iako bi ova izjava mogla debelo da ga košta.

‘Kraljevski klub’ je pobedio Ajaks u Amsterdamu sa 2:1, a kapiten tima Serhio Ramos napravio je faul za žuti karton što je značilo suspenziju za revanš u Madridu. ‘Kopljanici’ su na ‘Santjago Bernabeu’ slavili sa 4:1 i eliminisali su trostrukog zaredom šampiona Evrope, a o situaciji sa ‘Amsterdam arene’ govorio je Serhio Ramos.

– Da li je žuti karton u Amsterdamu greška? Apsolutno jeste i krivim sebe 200 odsto. Nisam mogao da pretpostavim da će biti onakav ishod – napisao je Serhio Ramos na društvenim mrežama.

Podsetimo, UEFA je pokrenula postupak protiv Ramosa zbog moguće namere da zaradi žuti karton kako bi kasnije mogao da bude ‘čist’ za četvrtfinale i polufinale. Od toga nema ništa, a ako bude kažnjen mogao bi da propusti i prva četiri meča narednog ciklusa ‘elitnog’ takmičenja.

Real Madrid se ove godine suočava sa velikim problemima, tek je mart počeo, a ‘kraljevski klub’ je već ostao bez i jednog trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter