0
Evropske lige

POVRATAK KRALJA: Legendarni fudbaler i trener ponovo na klupi Reala?

Objavljeno: 11.03.19 u 16:22

Iako je prema pisanju italijanskih medija viđen na kupi Juventusa, sada je u prvi plan iskočio povratak legendarnog fudbalera na klupu Reala. 

U proteklih nekoliko dana licitiralo se imenom novog trenera Reala iz Madrida, pominjao se se povratak ‘gospodina’ posebnog, ali ipak po svemu sudeći od povratka Žozea Murinja neće biti ništa. Niotkuda je u prvi plan iskočio drugi trener koji je već sedeo na klupi tima iz Madrida

U prvom bitisanju na klupi Reala Zinedin  Zidan uspeo je da pokaže da je pred njim blistava trenerska karijera. Onda je na iznenađenje mnongih odlučio da napusti klupu Reala. Spekulisalo se da će se na leto vratiti u Juventus, sa kojim je imao zapaženu igračku karijeru, ali će po svemu sudeći da se vrati na klupu ‘ranjenog kralja’. 

Real iza sebe ima nedelju iz noćnih mora. iz kupa ih je izbacila Barselona, a ni u ligi im ne cvetaju ruže. Što se evropskih takmičenja tiče tu je od Reala bolji bio Ajaks koji je ponizio ‘kralja’ na Santijago Bernabeu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter