0
Evropske lige

OZVANIČENO: Zinedin Zidan ponovo na klupi Real Madrida (FOTO)

Objavljeno: 11.03.19 u 18:51

Francuski stručnjak je potpisao ugovor do 2022. godine.

Nakon što je danas Evropom odjeknula vest da će se Zinedin Zidan vratiti na klupu Real Madrida, sada je to i zvanično potvrđeno od strane ‘kraljevskog kluba’.

U saopštenju Reala se navodi da je Upravni odbor danas odlučio da raskine saradnju sa Santjagom Solarijem i odmah danas promoviše u novog trenera Zinedina Zidana.

– Upravni odbor Real Madrida se sastao danas, 11. marta 2019. godine, i odlučio da prekine saradnju sa Santijagom Solarijem, ali u isto vreme mu ponudi da nastavi da bude u klubu. Real Madrid je zahvalan Solariju na svemu što je uradio, kao i na posvećenosti i lojalnosti koje je oduvek pokazivao.

– Upravni odbor se takođe dogovorio da postavi Zinedina Zidana na mesto trenera, do kraja sezone i u naredne tri, do 30. juna 2022. Predsednik Real Madrida će se obratiti medijima sa Zidanom u 20h na stadionu ‘Santijago Bernabeu’ – stoji u saopštenju Reala.

Zidan je sa Realom osvojio tri uzastopne Lige šampiona, kao i jednu Primeru, jedan Superkup Špoanije i po dva UEFA Superkupa i FIFA Svetska klupska prvenstva.

Real se trenutno nalazi na trećem mestu španske Primere, sa 12 bodova manje od prvoplasirane Barselone, dok ga je iz Lige šampiona izbacio Ajaks predvođen Dušanom Tadićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter