6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTKLONJENE DILEME: Da li je sudija oštetio Partizan za penal na meču protiv Voždovca?

Objavljeno: 11.03.19 u 22:08

Partizan je ovog vikenda poražen u 26. kolu Superlige Srbije od Voždovca sa 1:0 na ‘krovu’. Novi neuspeh teško je pao crno-belima, a o utakmici se još uvek govori. 

Tokom prvog poluvremena tražili su gosti jedanaesterac Filip Stuparević je oborio Sašu Zdjelara na ivici šesnaesterca, a sudija Marković ostao je nem na zahteve crno-belih o kaznenom udarcu. 

Stručni konsultant Arena Sport TV Igor Radojičić večeras je izneo svoj sud o tome da li su se igrači Partizana sa pravom žalili i tražili jedanaesterac. 

– Postoji kontakt, a sudija je odlično postavljen i vidi sve šta se dešava. Možda bi pojedine sudije i dosudile kazneni udarac u ovoj situaciji. Sve se dešava na liniji, koja je sastavni deo kaznenog prostora. Pitanje je interpretacije, ali je sudija procenio da ovo nije bilo dovoljno za kazneni udarac i treba podržati takvu odluku. Ne bi me čudilo da neko presudi i drugačije, ali u ovakvim situacijama ne možemo da tvrdimo da li je nešto greša ili nije, objasnio je Radojićić u emisiji posvećenoj domaćem fudbalu na Arena Sport televiziji. 

FOTO: STARSPORT

0
0

6 Komentara

  1. Haha, sad ovaj zvezdograf glumi poštenjačinu da pokrije svoju celosezonsku lamentariju i bezobrauluk. Šta veli,ništa ne košta da malo odglumim stručnost i poštenje. Neka hvala. Što tako ne reče pošteno o derbiju nego izmišlja faulove i penale za fragojlu.? Preživećemo mi ovaj teror i harangu….

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo je rekao covek“ pojedine bi sudije dosudile kazneni udarac“ a zna se i koje pa sad nije bio ni jedan od tih sudija sramota stvarno sramota pa sto nisu obavestili sudiju da mora tako nesto da sudi glodarima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter