FOTO: STARSPORT
in , , , , ,

MILIVOJEVIĆ OŠTRO O KRSTAJIĆU: Prinuđen sam da se oglasim jer je selektor ponovo slagao, ne želim da guram stvari pod tepih…

Srpski vezista odlične partije pruža u dresu Kristal Palasa.

Međutim nakon okončano Svetskog prvenstva u Rusiji, on više nije oblačio dres sa nacionalnim grbom.

Razlog svega je sukob koji ima sa selektorom Mladenom Krstajićem, pa ga zbog toga ponovo nema među ‘orlovima’ za predstojeće prijateljske duele. Selektor je prilikom objave spiska poručio i da je imao sastanak sa Milivojevićem u Londonu, te da ovaj nema nameru ni u budućnosti da igra za reprezentaciju, što je bio novi razlog da se vezista Palasa obrati javnost.

– Nisam mislio da nastavljam ovu priču, ali jednostavno moram opet da se oglasim posle novih laži Mladena Krstajića na poslednjoj konferenciji za medije. Prinuđen sam da reagujem i da kažem istinu. Treba reći stvari onakve kakve jesu. Nedavno je s ljudima iz FSS bio u poseti u Londonu i razgovarali smo. Ja sam mu rekao da ne mogu da guram stvari pod tepih i da pređem preko ozbiljnih optužbi koje je izneo na moj račun, rekao je Milivojević za ‘Mocart sport‘.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde imao je samo jedan zahtev oko povratka u reprezentaciju.

– Nisam tražio javno izvinjenje kako se pričalo prethodnih dana, već sam samo tražio da demantuje laži koji je izneo o meni. Da javno opovrgne izmišljene optužbe iznete na moj račun. Dakle, ne da se izvini, već da javnosti, ljudima i navijačima reprezentacije kaže istinu. Ne treba meni izvinjenje, već da se čuje istina. Zna i on da su to bile optužbe bez bilo kakve realne podloge, rekao je on, a potom dodao i šta mu je selektor odgovorio:

– Stalno je ponavljao da ne želi da priča o prošlosti, da treba da se okrenemo budućnosti, planovima u ovoj godini, kvalifikacijama… Slažem se da treba gledati u budućnost. Ali tek kada se neke stvari raščiste i kada demantuje laži i pljuvanja po meni. Ja njega posle svega nikad nisam javno pljuvao, niti ga uzimao u usta.

FOTO: STARSPORT

Potom je Milivojević izneo svoje viđenje sastanka u Londonu.

– Hajde ovako da pogledamo. Zašto je onda došao u London? Ako sam ja takav kakvim su me on i njegovi saradnici predstavili javnosti, ako sam pučista, ako kvarim atmosferu… Zašto onda dolaziš u London i zoveš me opet da se vratim u ekipu?! Šta će ti onda takav igrač? Zna da nema on meni šta da oprosti, već ja njemu. I zato je i došao u London. Koji je to moj greh? Taj što sam posle utakmice govorio strogo o fudbalu i fudbalskim stvarima?! Svesni su svih laži koji su izgovorene i koje sada žele da gurnu pod tepih. Kada je shvatio da ja nisam spreman da pređem preko toga, izašao je u javnost i opet slagao?! Pa ne može tako. Moraju ljudi da znaju istinu, poručio je on za ‘Mocart sport‘.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SPORT NA TV: Derbi kola ABA lige, prenos i iz Prve lige Srbije

NBA: Kokoškov naneo poraz šampionu, Dončić nije mogao sam (VIDEO)