0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Dve lepe vesti za ‘Delije’, Marin jedna, a evo ko druga…

Objavljeno: 11.03.19 u 20:28

Očekuje se da detalji budu utanačeni, a navijače bi trebalo da obraduje veliki posao koji bi trebalo da bude završen u ‘Ljutice Bogdana’.

Serija produženih ugovora se nastavlja u Crvenoj zvezdi, a novi paraf u narednom periodu trebalo bi da stave Marko Marin i Milan Rodić. Pored povrede koja zahteva još dve nedelje oporavka u klubu su za sjajn učinak odlučili da nagrade defanzivca i njegova godišnja plata trebalo bi da bude 300.000 evra. Saradnja će se produžiti, kako saznaje HotSport, do juna 2021. godine, a istim putem mogao bi da krene i Marko Marin.

Prva „zvezda“ tima Vladana Milojevića zimus je odbila veliku ponudu iz Katara i Kine, a Marin je odlučio da ostane u crveno-belom i počeo je razgovore sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem da novi ugovor važi isto kao i saigraču Rodiću do 2021. godine. Bivši reprezentativac Nemačke je najplaćeniji igrač i blizu je odluke da parafira novi ugovor po kom bi dobio ekstra bonuse za eventualni plasman naredne sezone u Ligu šampiona ili Ligu Evrope uz domaće trofeje.

Nema sumnje, ‘Delije’ mogu večeras leći bezbrižno da spavaju posle malog jutarnjeg ‘zemljotrsa’ oko Alekse Terzića.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter