0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAGAN ANIČIĆ ZA HOTSPORT: Voždovac je i ranije pobeđivao Partizan, pravimo tim za velika dela naredne sezone!

Objavljeno: 11.03.19 u 15:10

Vikend za nama obeležio je poraz Partizana, smene u Humskoj, a sve je inicirao Voždovac koji ga je ‘tukao’ na Dušanovcu pod palicom sjajnog stratega Dragana Aničića.

Voždovac je nadigrao Partizan u većem delu utakmice, imao više stopostotnih šansi i kreiranih akcija, te na kraju čak može da žali i za ubedljivijom pobedom.

I pored toga, može se reći da su ‘Zmajevi’ ostvarili veliki uspeh u duelu protiv favorita. Međutim, šef struke Dragan Aničić spušta loptu na zemlju.

– Sigurno sam zadovoljan zbog dobre igre i pobede, ali ne treba praviti veliki spektakl od toga.Voždovac je i ranije pobeđivao Partizan. Tri boda za nas, ali ih sada moramo potvrditi na narednim utakmicama, pre svega na gostovanju u Lučanima – izjavio je Aničić u razgovoru za HotSport.

 Na pripremama u Antaliji ste izjavili da će Voždovac pokušati da se izbori za plej-of, ali da to nimalo neće biti lako. Da li sada stvari deluju nešto drugačije?

– Nije ni sada nimalo lako, biće vrlo teško, ali nije nam moranje. Probaćemo da uđemo u plej-of, iako smo mnogo zaostali u prvom delu. Međutim, ne zavisi ni od nas, imamo još četiri utakmice, bitna je prva sledeća u Lučanima, i ako tu ostvarimo pozitivan rezultat, videćemo šta nam donosi finiš sezone.

FOTO: STARSPORT

 Sinoć ste posle meča izjavili da vaš klub može da igra sa svima kada ima podjednake uslove. Na šta ste tačno mislili?

– To ću zadržati za sebe – rekao je uz osmeh Aničić:

– Mogu samo da kažem da bi trebalo pogledati neke utakmice, ali to neka rade drugi ljudi koji su plaćeni za to. Ja sam plaćen da budem trener i samo mogu da kažem da je lepo na toj poziciji, a kada se priča samo o fudbalu i lepoj utakmici.

 Primetno je da je Voždovac odradio dobar zimski prelazni rok i da u svojim redovima ima nekoliko bivših vedeta Zvezde i Partizana. Sa takvim timom, kakve su krajnje ambicije ’Zmajeva’, da li se gleda i ka narednoj sezoni i budućnosti?

– Sigurno, svi ovi igrači su dovedeni na godinu i po ili duže. Sada pravimo tim koji će tek u sledećoj sezoni pokazati pravo lice i boriti se za visoke pozicije. Ne bih samo potencirao novajlije, nego i stara lica koji deluju sada još bolje nego ranije. Juče smo imali samo Arsića, Matovića i Srnića čini mi se, ostali su od prošle godine. Svi zajedno rastemo kao ekipa.

 U tom slučaju, da li ćete napasti visok plasman i čak Evropu?

– Što da ne, da li preko Kupa ili nekog plasmana, videćemo. Plej-of će sigurno biti primaran cilj. Biće jako teško, ali pre svega nam je važno da igramo lep i dopadljiv fudbal. Kroz to ćemo pokušati da ostvarimo svoje ciljeve – zaključio je Dragan Aničić razgovor za HotSport.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter