8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLIZU JE DOGOVOR: Zvezdin biser napušta Marakanu i seli se u Firencu?!

Objavljeno: 11.03.19 u 13:41

Mladi fudbaler na leto bi trebalo da se preseli u Italiju.

Prema navodima italijanskih medija tamošnja Fjorentina blizu je toga da u svoje redove dovede Aleksu Terzića.

Kako sada stvari stoje posao bi trebalo da bude sklopljen tokom leta, a klub iz Ljutice Bogdana bi za ovaj transfer trebalo da inkasijra oko milion i po evra. Pregovori dva kluba trenutno traju, a ukoliko obe strane budu zadovoljne ponuđenim, momak koji je sa Zvezdom igrao omladisnku Ligu šampiona, a sada nosi dres Grafičara krenuće put Firence.

Ovaj momak predstavlja još jeadan od bisera poniklih na našem najvećem stadionu, a činjenica da mu ugovor važi do decembra samo može ubrzati ovaj aranžman. Ukoliko se preseli na ‘čizmu’ praviće društvao srpskim internacionalcima Nikoli Milenkoviću i Dušanu Vlahoviću.

Zapratite najbolju Instagram starnicu – HOT SPORT!

0
0

8 Komentara

  1. Odavno sam pročitao “interesnu grupu” koja vodi Zvezdu! Radi se o drugorazrednom cirkusu “Kolorado”, gde loši klovnovi glume! Kao, s jedne strane Zvezda ima svoju poznatu školu, a s druge strane čim dođe izlazno godište, pola od njih dobije otpusnu listu a pola od njih navodno ode u Grafičar, odakle idu direktno u zaborav, odakle nema povratka. I tako unedogled, iz godine u godinu, ali zato dovode na desetine prslih drugorazrednih Afrikanaca, koje proglašavaju “kapitalcima”, ugrađuju se u njihove ugovore preko menadžerske agencije “IP Consulting”, vlasnika Ivice Pavlovića, čoveka sa podebljim sudskim dosijeom! Ovoj interesnoj grupi “Zvezda” služi samo za njihove lukrativne poslove! Pa onda kada u komentarima napišem “HITNA PRIVATIZACIJA u Zvezdi”, neki koji nemaju veze s mozgom se ljute i obruše na komentare!

    0
    0
    Odgovori
    • Da,da, našim mladim igračima ne daju šansu već godinama, ali zato dovode “kapitalce” iz Afrike, koji su nam u grupnoj fazi LŠ pokazali koji su kalibar i koliko znaju! “Kapitalci” Ben, Boaći i Ebesilio se nisu videli na terenu u celoj grupnoj fazi LŠ! Sramota je kakvi nam Indijanci vode klub, ali ničija do zore! Neće oni još dugo! Kada ode “supermen iz Feketića”, odoše i oni, koji ne daju šansu našim mladim snagama!

      0
      0
      Odgovori
  2. Milion I po klubi a koliko u njihove dzepove? Sramota! Igraju na kojekakvi Rodici a ovajcdecko koji je biser ide na pozajmice. Umesto da su ga sada pustili,kad je titula obezbedjenna, da se vidi da racunamo na njega. Ali onda bi Terza morao transparentno da ga proda a ovako ce ispod zitna sa pricom odlicne cene za mlade igrace. Posle nam kriva kad klinci odu kao sto je Adzic otisao! Sramota!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa dali ste normalni pa momak vredi deset puta više auuuuuu koja propust baš sam imao veliku nadu da će da bude ulog za budućnost i jedan od nadolazećih nosioca igre….OPASAN POTENCIJAL POSEDUJE

    0
    0
    Odgovori
  4. Los potez uprave, hkoliko ga proda, treba dati sansu deku, umesto povredjenog Rodica, ne stavljati na njegovo mesto, Stojovica koji ne zasluzuje ni mesto na desnom beku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter