0
Domaći fudbal

PLS: TSC i Javor veoma blizu Superlige!

Objavljeno: 10.03.19 u 21:00

U nedelju je odigrano šest od osam mečeva 26. kola Prve lige Srbije, a samo čudo bi moglo da ekipe TSC iz Bačke Topole i Javora iz Ivanjice ostavi bez plasmana u Superligu Srbije.

Iako je preostalo da budu odigrana još četiri kola u ligaškom, a potom još sedam u plej-of delu Prve lige, trenutna forma TSC-a i Javora govori da su ove dve ekipe veoma blizu elitnog ranga.

TSC je gostovao u Čačku ekipi Borca i bez ikakvih problema preko Brankovića sa penala poveo u 7. minutu, Arsenijević je u 42. povećao na 2:0 da bi definitivno pobedu potvrdio Milićević u 72. minutu. 

Javor je gostovao Bežaniji i preko Josovića u 57. poveo, a potom je Krnić četiri minuta kasnije povećao na 2:0. Uspela je Bežanija preko Stojanovića da smanji, ali za preostalih šest minuta nije bilo preokreta.

Doskorašnji lider Zlatibor nalazi se u očajnoj seriji, vezali su i peti poraz i to na gostovanju u Dobanovcima gde je Budućnost slavila golom Lukovića na isteku sata igre.

TSC i Javor imaju po 56 bodova, deset više uz meč više u odnosu na Inđiju.

Prva liga Srbije

Nedelja

Sloboda – Bečej 1:0 (Sekulić 82)

Radnički (Kg) – Žarkovo 1:1 (Maksimović 70 – Šaka 40)

Novi Pazar – Metalac 2:0 (Plojović 38, Vusljanin 90. jedanaesterac)

Budućnost (Do) – Zlatibor 1:0 (Luković 60)

Borac – TSC 0:3 (Branković 7. jedanaesterac, Arsenijević 42, Milićević 72)

Bežanija – Javor 1:2 (Stojanović 84 – Josović 57, Krnić 61)

Ponedeljak:

14.00: Inđija – Sinđelić (Bg)

14.00: Teleoptik – Trajal

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter