0
Evropske lige

JOŠ NIJE VREME: Gvardiola odbacio navode o prelasku u Juventus

Objavljeno: 10.03.19 u 15:30

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da njegov prelazak u Juventus nije moguć, osim ako ne dobije otkaz u engleskom klubu.

Italijanski mediji preneli su da je Gvardiola glavni kanadidat da ovoga leta zameni Masimilijana Alegrija na klupi Juventusa i da će potpisati četvorogodišnji ugovor.

– Imam još dve godine ugovora sa Sitijem i da li je moguće da odem? Nemoguće je. Osim ako me ne otpuste. Onda ću, posle toga, otići kući. Ali, ako me Mančester siti želi ostaću još dve godine i posle toga nadam se još godinu dana. Ne idem u Juventus u naredne dve godine – rekao je Gvardiola, preneli su britanski mediji.

Španski trener naveo je da shvata koliko su uticajne društvene mreže, ali da ne razume zbog čega se objavljuju neproverene informacije.

– Zašto kada neko nešto kaže na Tviteru, da li uticajne novine napišu da ću naredne četiri godine biti u Juventusu? Ne shvatam zašto ljudi koji govore da idem u Juventus ne pokušaju da pozovu klub ili mene, ili mog menadžera, ili Juventus ili Masimilijana Alegrija. Žao mi je Masimilijana – rekao je Gvardiola.

Posle 30 kola u Premijer ligi, Mančester isti je prvi na tabeli sa četiri boda više od Liverpula, koji ima utakmicu manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter