0
Domaći fudbal

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Sigurica’ u Novom Sadu, a ‘farmaceuti’ imaju recept za pobedu

Objavljeno: 10.03.19 u 09:52

Uspeli smo dobrom taktikom juče da skockamo dobitan tiket uz miks sa golovima, a pokušaćemo da produžimo uspešnu seriju mada favoriti imaju ‘teške zadatke’. 

MARSEJ – NICA 1 (1.60)

Posle dužeg posta u poslednjih mesec dana domaćin je uhvati opravi ritam i ređao pobede u nizu što se očekuje i večeras ukoliko žele da budu sigurni za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. 

BOLONJA – KALJARI 1 (2.00)

Posle dve pobede usledila su dva poraza ekipe Siniše Mihajlovića koja danas nema prava na grešku i pokušaće po svaku denu da dođu do bitna tri boda u grčevitoj borbi za opstanak. 

PROLETER – RAD 1 (1.50)

Na stadion ‘Karađorđe’ dolaze ‘građevinari’ koji imaju četri uzastopna remija, a domaćinu su potrebni bodovi da osigura plasman u plej-of i potrebna su im tri boda. 

HANOVER – LEVERKUZEN 2 (1.50)

Ovakve utakmice mogu da budu mač sa ‘dve oštrice’ mada se domaćin odavno predao i seli se u niži rang tako da ‘farmaceuti’ treba da imaju na ovom gostovanju uspešnu misiju.

Ukupna kvota na tiketu je 7.20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter