0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Dve utakmice – 11 golova! ‘Revolveraški obračun’ Zahavija i Karaska, drama u Šangaju! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.19 u 14:28

Na kraju bez pobednika u duelu Gvangžu R&F i Dalijan Jifang koji je završen rezultatom 3:3.

U istom terminu odigrana je još jedna utakmica, Šangaj SIPG je pobedio sa 3:2 Đangsu Suning.

Na krilima izraelskog tandema Saba – Zahavi tim Dragana Stojkovića stigao je do boda danas na svom stadionu. Preko Sabe je Gvangžu poveo u 33. minutu, ali je domaćin vođstvo imao svega desetak minuta igre pošto su izabranici srpskog stručnjaka u 42. minutu skrivili najstrožu kaznu. Precizan sa kreča bio je Belgijanac Janik Marija Karasko.

Drugo poluvreme otvoreno je nešto agresivnijom igrom Dalijana koji je u 56. minutu stigao do vođstva. Žu Ksjaogang je uputio odlično dodavanje do Karaska koji je drugim vezanim pogotkom doneo prednost gostima. Tada su domaći po prvi put na meču morali da jure zaostatak. Nekoliko dobrih šansi, pa izjednačenje preko iskusnog Erana Zahavija.

Ostalo je dvadesetak minuta do kraja utakmice, a mreže su mirovale sve do samog finiša meča kada su viđena još dva gola. Ponovo velike zasluke idu Karasku, koji je u 86. minutu bio u ulozi asistenta za Ženg Longa. Činilo se da će Dalijan stići do pobede, ali onda veliki šok za goste u sedmom minutu nadoknade! Saba je posle pogotka upisao i asistenciju, a čovek koji je postavio konačan ishod bio je njegov sunarodnik – Zahavi.

Interesantno i u Šangaju gde je domaći SIPG nakon svega tri minuta igre imao dva gola prednosti. Vang Song je u 2. minutu utakmice postigao autogol, da bi Đangsu odmah po kretanju sa centra izgubio loptu i primio još jedan pogodak, ovoga puta strelac je bio Žang Vej.

Bilo je šansi, ali ne i golova do kraja poluvremena, međutim na startu drugoj Šangaj dolazi preko Lu Venđuna do 3:0. Činilo se tada da je posao i definitivno završen, ali je gostujući tim meč uveo u uzbudljivu završnicu. U razmaku od četiri minuta, Đangsu je postigao dva gola. U oba navrata strelac je bio Ksje Pengfej, te je rezultat na 20 minuta do kraja utakmice bio 3:2.

Ređale su se prilike do kraja, ali nije bilo pogodaka.

SUPERLIGA KINE, 2. KOLO:

Petak:

Guangžu Evergrande – Tijanđin Teda 1:0 (1:0)
(Paulinjo 18)

Subota:

Čongking Lifan – Peking Guan 0:4 (0:3)
(Viera 2, Bakambu 36, Žang Juning 42, Vang 90+2)

Šangdong Lueng – Henan Žianje 2:2 (1:1)
(Guedeš 29, 53 – Basogog 24, Ivo 81 penal)

Gvangžu R&F – Dalijan Jifang 3:3 (1:1)
(Saba 33, Zahavi 68, 90+7 – Karasko 42 PEN, 56, Ženg 86)

Šangaj SIPG – Đangsu Suning 3:2 (2:0)
(Vang 2 AG, Žang 3, Venđun 47 – Pengfej 65, 69)

Nedelja:

08.30 Vuhan Žal – Peking Rene
10.30 Šenžen – Tijanđin Tianhai
12.35 Šangaj Šenhua – Hebei

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter