0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REKORD KAO ROĐENDANSKI POKLON: Milojević meša karte, evo ko bi mogao danas da odmori… (SASTAV)

Objavljeno: 09.03.19 u 10:25

Crvena zvezda je spremna da pobedom overi istorijski rezultat i 52 meča bez poraza na domaćoj sceni, a trener Vladan Milojević će ponovo menjati startnu postavu.

Na talonu je novi rekord i ostaje samo da Crvena zvezda preskoči Zemun što bi trebalo da bude zicer za lidera i da se ova generacija upiše u istoriju kao ekipa koja na 52 meča nije poražena na domačoj sceni. Navijači su pozvani na rođendansku žurku i obeležavanje 74. godine od osnivanja Sportskog društva Crvena zvezda, tako da imaju dva valjana razloga da napune tribine stadiona ‘Rajko Mitić’, kao i treci humanitarni, pošto će čitav prihod od ulaznica biti prosleđen najugroženijim na Kosovu i Metohiji. Trener Vladan Milojević je ponovo odlučio, kako saznaje HotSport, da promeni startnu postavu u odnosu na meč od pre tri dana kada je pobeđena Mladost iz Lučana.

Verovatno se u tim vraćaju Vujadin Savić i Branko Jovičić, a možda „odmore“ Nemanja Milunović i Dušan Jovančić. Priliku čekaju pojačanja iz Napretka Aleksa Vukanovic i Miloš Vulić, a ovo je prilika da veću minutažu ima i mladi Dejan Joveljić. Očekuje se posle mini pauze povtatak na gol Milana Borjana. Rotacije sastava su prepoznatljive za crveno-bele i u sredu slede obaveze na drugom koloseku u Kupu Srbije kada na stadionu „Rajko Mitić“ dolazi Radnik iz Surdulice.

Projektovan sastav: Borjan – Gajić, Savić, Babić, Stojković – Jovičić, Vulić, Marin, Ebisilio, Vukanović (Joveljić) – Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter