0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Deveti gol Milivojevića u sezoni, sumanut start Nokarta u međunožje srpskog veziste i velika sudijska greška (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.19 u 15:20

A potom i doneo pobedu Brajtonu na ‘Selhurst Parku’.

Zaista čudan meč odigrali su Kristal Palas i Brajton, koji je gostima pripao rezultatom 2:1.

Sve je počelo izuzetno oštrom igrom Antonija Nokarta već u 28 sekundi utakmice kada je Francuz uklizao Luki Milivojeviću i udario ga u međunožje, za šta je dobio samo žuti karton. Ovo je najbrži žuti karton u sezoni Premijer lige, ali ne i u istoriji ovog takmičenja. Rekord, koji će teško ko pobiti, drži Vini Džons koji je javnu opomenu dobio nakon tri sekunde fudbala u martu 1992. godine.

Nešto kasnije veliak greška Džejmsa Tomkinsa, Dank je izbio loptu sa svoje polovine terena, a štoper Palasa loše procenio njen let i promašio je u želji da otkloni opasnost.

Do nje je došao Glen Mari koji je istrčao sam pred Guaitu i doneo prednost gostima.

Na otvaranju drugog poluvremena Proper je na ivici svog kaznenog prostora oborio Androsa Taunsenda i skrivio najstrožu kaznu, a precizan sa bele tačke bio je Luka Milivojević čiji je to bio deveti pogodak u sezoni.

Čovek odluke bio je Nokart, u 74. minutu. Dobio je Francuz pas od Stivensa na desnom krilu, napravio nekoliko driblinga, pozicionirao se odlično ispalio loptu za 2:1.

ENGLESKA 1 – 30. KOLO

Subota

Kristal Palas – Brajton 1:2 (0:1)
(Milivojević 50 pen – Mari 19, Nokart 74)

16.00 Hadersfild – Bornmut
16.00 Kardif – Vest Hem
16.00 Lester – Fulam
16.00 Njukasl – Everton
16.00 Sautempton – Totenhem
18.30 Mančester Siti – Votford

Nedelja
13.00 Liverpul – Barnli
15.05 Čelsi – Vulverhempton
17.30 Arsenal – Mančester Junajted

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter