0
Domaći fudbal

Foto: FK Radnički Niš

LAZAR RANĐELOVIĆ: Radnički je pokazao da nije slučajno na drugom mestu (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.19 u 21:46

Fudbaleri Radničkog slavili su protiv Mladosti i produžili svoj niz nepobedivosti. 

Fudbaleri Radničkog ‘overili’ su pobedu nad Partizanom danas u Nišu. Slavio je ‘Real sa Nišave’ protiv ekipe Mladosti sa 1:0. Najbolji pojedinac na meču bio je Lazar Ranđelović. Talentovani vezista govorio je o meču. 

– Znali smo da nas čeka jako teška utakmica. bili smo jako umorni posle meča sa Partizanom. Loše smo otvorili utakmicu. Imali smo dosta šansi, ali smo na kraju pobedili minimalnim rezultatom. Pokazali smo da nismo slučajno na drugom mestu. Pokazali smo da smo i dalje u borbi za titulu i da je to opravdano, kaže Ranđelović. 

Ovo je bio peti gol Ranđelovića u dresu Radničkog.

–  Dosta mi znači ovaj pogodak zbog samopouzdanja, kako bih još jače ušao u meč u sredu, ističe Ranđelović.

Naredni meč Radnički igra u četvrtfinalu Kupa Srbije, a protivnik je Vojvodina. Ta utakmica igra se u Nišu u sredu od 17 časova. 

– Usredsređeni smo na tu utakmicu protiv Vojvodine. Navijači su posle prethodnih rezultata videli da smo ozbiljan tim i očekujem da nas u sredu još više navijača podrži, poziva Ranđelović navijače na Čair. 

Video – Youtube: South media 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter