0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

FUDBAL SE PRETVARA U NOVČANICE: Real spreman da obori svetski rekord za Nejmara

Objavljeno: 09.03.19 u 13:10

Sezona Real Madrida je za zaborav, a uprava kluba iz prestonice Španije pokušava na sve načine da pojača tim za sledeću sezonu.

Ako je verovati španskom ‘Sportu’, onda je ‘kraljevski klub’ spreman da obori svetski rekord kada je reč o plaćenom obeštećenju. Trenutno ga drži PSŽ koji je platio Barseloni 222 miliona evra za Nejmara. Sada je glavni glumac isti, ali se jedan klub menja.

Naime, Real želi da otkupi Nejmara od PSŽ-a i spreman je da plati neverovatnih 350 miliona evra. To nije sve, jer bi Brazilac na ‘Santjago Bernabeu’ zarađivao neverovatnih 45 miliona evra po sezoni, čime bi na listi najplaćenijih pretekao velikog druga Lionela Mesija iz Barselone.

Čak se tvrdi i da je PSŽ posle eliminacije iz Lige šampiona spreman da se odrekne Nejmara koji je više vremena proveo po lekarima nego na terenu. Kada se sve sabere, ovakva ponuda se ne odbija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter