4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE OVO U PITANJU: Mnogi su mislili da se Boaći naljutio u Lučanima, ali ovo je dovelo do nervoze…

Objavljeno: 09.03.19 u 09:44

Napadač iz Gane Ričmond Boaći napustio je igru posle svega 60 minuta u Lučanima, a na prvi izgled se učinilo i da je ljut na šefa stručnog štaba Vladana Milojevića.

U 60. minutu utakmice u Lučanima Vladan Milojević je sa terena izveo Ričmonda Boaćija i uveo Erika Jirku. Nije napadač iz Gane delovao zadovoljan takvom odlukom, a za oko je zapala i proslava Marinovog evrogola u kojoj su učestvovali svi sem Boaćija. Sad znamo i razlog tome…

Naime, napadač iz Gane je osetio bol u zadnjoj loži, povreda koja ga muči još od dolaska iz Kine. Zbog nje je već dva puta odsustvovao sa terena ove sezone, prvi put pred meč sa PSŽ-om i kasnije krajem oktobra kada nije igrao sve do decembra.

Ričmond Boaći se ponovo povredio i neće biti u timu danas za Zemun. Napadač iz Gane je već počeo sa terapijama i nije poznato kada bi mogao nazad na teren. Boaći je od dolaska iz Đangsua odigrao 11 utakmica i postigao je osam golova u Superligi Srbije. Videćemo hoće li sjajni napadač uspeti da se oporavi do starta plej-ofa.

0
0

4 Komentara

  1. U pravu si, ali su ga u Kini mrzeli treneri svih 7 meseci a trenirali su ga Fabio Kapelo i Rumun Kuzmin Olaru! Šta češ, ova dva trenera nisu imali adekvatog savetnika, poput tebe, pa su napravili veliku grešku držeći ovako rasnog strelca u rezervi! Oni ne znaju da je Boači noćna mora za golmane, kada izvodi jedanaesterce! Oni ne znaju da je Boaći u prošloj sezoni u grupnoj fazi LE u šest utakmica, postigao čak jedan (1) gol, a u ovoj u grupnoj fazi LŠ, čak ni jedan!

    0
    0
    Odgovori
  2. Čuvar nojeva u nacionalnom parku Kyabobo, u Gani i rezervista iz kineske 75. lige po FIFA standardima, nije povređen. ali jeste uvređen zbog toga što je zamenjen posle loše igre i nezalaganja. Ovu vest o rezervisti iz kineske lige da je pre dolaska u Evropu, radio kao čuvar nojeva u nacionalnom parku Kyabobo, trećem po veličinio u Gani, je doneo list “The Accra Daily Mail”! Rezervista iz kineske lige nije povređen, već je to izgovor rukovodiocima Zvezde, za neigranje Boaćija! Tako su u početku govorili i za Kafua da je povređen, da bi na kraju rekli da je Kafu odstranjen iz ekipe, iz sasvim drugih razloga, kao lose igre i nezalaganja!

    0
    0
    Odgovori
  3. Stratesksa pojačanja su povrede Boaćija i Jovičića. Jer zauzimaju mesto Jirki i Ivaniću, pravim pojačanjima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter