0
Domaći fudbal

FOTO: Trojka iz blika/Srbi za Srbe

DA LI IH PREPOZNAJETE: Nekadašnji Zvezdini asovi se vratili na teren i to učešćem na humanitarnom turniru!

Objavljeno: 09.03.19 u 17:23

Nekoliko bivših igrača kluba iz Ljutice Bogdana i pored toga što više ne igraju aktivno, svoje umeće pokazuju na terenima za mali fudbal.

Da i dalje poseduju magiju u nogama, prikazali su učešćem na humanitarnom turniru ‘Fuca za Srbe‘.

U dresovima Crvene zvezde na teren za mali fudbal istrčali su nekadašnji napadači Dragan Bogavac i Dragan Mrđa, kao i Milivoje Vitakić i Dejan Milovanović. Ova ekipa pojača profesionalnim fudbalerima jedan je od glavnih favorita za osvajanje šampionskog pehara, ali to nije u prvom planu danas. Momci koji su svojevremeno zajedno igrali u crveno-belom dresu bili su deo veoma plemenite misije.

FOTO: Trojka iz bloka/Srbi za Srbe

Naime, reč je o turniru koji je organizuju humanitarne organizacije ‘Srbi za Srbe‘ i ‘Trojka iz bloka‘, a sve sa ciljem pomoći socijalno ugroženim, višečlanim porodicama koje žive na teritoriji Srbije, ali i zemljama bivše Jugoslavije. Nakon nekoliko godina veoma uspešne organizacije turnira u brzom šutiranju trojki, sada je došao red i na najvažniju sporednu stvar na svetu i turnire u malom fudbalu, koji će biti organizovani širom zemlje.

FOTO: Trojka iz bloka/Srbi za Srbe

Pored fudbalera koji su danas uzeli učešće i brojni drugi sportisti podržavaju rad ovih organizacija, a zasigurno najzvučnije ime na dugačkom spisku je centar Milvoki Baksa i jedan od najboljih igrača sa ovih prostora u NBA ligi, Nikola Mirotić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter