Kristijano Ronaldo i drugari bi već u junu mogli da dobiju novog šefa stručnog štaba, ‘bomba’ koju niko nije očekivao samo što ‘ne eksplodira’.

Atletiko Madrid je napravio tektonski poremećaj u Evropi. ‘Jorgandžije’ su sa 2:0 na ‘Vanda Metropolitano’ stadionu pobedili Juventus i tada su počela previranja u Torinu. Navodno, došlo je do sukoba između prvog čoveka kluba Anadree Anjelija i trenera Masimilijana Alegrija. Italijanski stručnjak je navodno ponudio ostavku, a ona će biti prihvaćena na kraju sezone. Kako svetski mediji tvrde novi trener je na pragu Juventusa.


Iako se spekulisalo o tome da je to mesto rezervisano za legendarnog igrača ‘stare dame’ Zinedina Zidana, došlo je do preokreta. Kako javlja italijanski novinar Luđi Guelpa, koji je prvi imao informaciju o prelasku Ronalda iz Reala u Juve, ‘stara dama’ je napravila usmeni dogovor sa Pepom Gvardiolom da on napusti Mančester siti i potpiše četvorogodišnji ugovor.

– Ovu informaciju dala mi je ista osoba koja mi je dojavila i da Kristijano Ronaldo dolazi u Juventus – napisao je Guelpa.

Postavlja se pitanje hoće li Mančester siti dopustiti ovakav epilog, ali nije nemoguće, jer Pepe Gvardiola jeste osvajao Premijer ligu sa ‘građanima’ i na dobrom je putu da to ponovo učini, ali u Evropi nije bilo konkretnog napretka, pa su možda i Englezi zainteresovani za zamenu.

Takođe, već se spekuliše i o prvom transferu Juventusa na leto. Priča se da je dovođenje Maura Ikardija gotova stvar, a da ‘stara dama’ ne bi potrošila mnogo novca. Naime, radilo bi se o trampi dvojice Argentinaca, Mauro Ikardi za Pabla Dibalu.