0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Krstajić objavio spisak, pa progovorio o Stojkoviću i Milivojeviću, još jedan bivši reprezentativac Srbije ‘se seli’ u Crnu Goru?!

Objavljeno: 08.03.19 u 23:30

Vesti iz tabora ‘orlova’ obeležile su današnji dan.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak za mečeve sa Nemačkom i Portugalom. Među reprezentativcima ponovo nema Luke Milivojevića, Vladimira Stojkovića i Marka Grujića, a selektor je pojedinačno objasnio i zbog čega.

Povodom toga što ih nema na spisku ‘orlova’ za naredne utakmice oglasili su se i napadač crveno-belih Milan Pavkov, ali i golman kluba iz Humske Vladimir Stojković.

Lepe vesti dočegale su Vladana Milojevića, kada je u pitanju zdravestveni bilten njegovih igrača. Fudbaler crveno-belih Džonatan Kafu danas je otputovao u Izrael, a sportski direktor tog kluba kazao je da ga on ‘ne zanima’.

Kako saznaje HotSport nekadašnji golman naše reprezentacije blizu je toga da počne da brani za Crnu Goru.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde danas je igrao na novoj poziciji, a taj meč obeležio je sjajnom asistencijom.

Jedan od najtalentovanijih Partizanovih igrača narednog meseca odlazi u Portland, dok je Stefan Šćepović govorio o Srbinu koji ga je maltretirao u Videotonu.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter