1
Domaći fudbal

STEFAN ŠĆEPOVIĆ ŠOKIRAO: Srbin me je maltretirao u Videotonu, vređao mi je majku!

Objavljeno: 08.03.19 u 09:32

Videoton je do ove zime važio za srpsku koloniju, ali očigledno da u Fehervaru nisu baš cvetale ruže kad su ljudski odnosi u pitanju.

Tako je Stefan Šćepović napustio Videoton i otišao u Poljsku, dok je u Mađarskoj ostao njegov rođeni brat Marko. Stefan je sada za poljske medije otkrio šta se dešavalo u Videotonu i kako ga je maltretirao Srbin koji više ne igra fudbal, a kada to kaže verovatno misli na Danka Lazovića bivšeg napadača Partizana i Videotona koji se ‘penzionisao’.

– U Mađarskoj nisam imao pobelama ni sa kim, ali jeste jedan igrač samnon. Reč je o Srbinu koji više ne igra fudbal. Napadao me je iz samo njemu znanih razloga, govorio je da će da me udari, da će mi nparaviti pakao u svlačionici, vređao mi je majku. Pokušao sam da ga smirim, ali je on nastavio, govorio je da će me prebiti. Nastavljao je da me proziva, ali se ništa nije dogodilo – rekao je Stefan Šćepović za poljske medije.

FOTO: Printscreen

Najviše ga je zabolelo to što nijedan od tri srpska trenera nije stao u njegovu zaštitu.

– Tri srpska trenera su mu dopustila da se tako ponaša. Ranije je drugi igrač doživeo slične stvari od ovog idiota. Kad mu je uzvratio da tako može da se ponaša sa svojom majkom, idiot ga je zgrabio i bacio na zid. Iako je bio izazvan, on je izbačen iz tima. Znao sam da će isto biti i sa mnom. Sportski direktor me je pozvao i objasnio mi da nema ništa protiv mene, ali da je takva odluka trenera i da je on šef ekipe – istakao je Stefan Šćepović.

Bivši napadač OFK Beograda i Partizana je za Videoton odigrao 16 utakmica i dao je sedam golova. Sada je član poljske Jagelonije za koju je od januara odigrao četiri meča.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter