2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROBLEMATIČNI BRAZILAC: Kafu otišao u Izrael! MRKELA: Taj momak me ne interesuje!

Objavljeno: 08.03.19 u 11:05

Sada se postavlja pitanje da li je skupoceno pojačanje Crvene zvezde prekršilo klupsku disciplinu ili je dobilo slobdan dan.

Džonatan Kafu je narušio jesenas atmosferu u svlačionici zbog čega ga je trener Vladan Milojević odstranio iz prvog tima. Šta više ‘karioka’ nije putovao na pripreme sa crveno-belima, a da okolnost bude teža odbijao je ponude koje su stizale pre svega iz Kazahstana. Kafu nije želeo da se odrekne visokih primanja u Beogradu. Trenirao je daleko od prvog tima sa Ivicom Momčilovićem.

Danas je odlučio da sa prijateljima ode na ekskurziju u Izrael. Slika je sa aerodroma ‘Nikola Tesla’. Tim povodom oglasio se kratko i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

– O njemu ne razmišljam već mesec dana. Pošto ne trenira sa takmičarskim timom dugo ga nisam video. Zaista ne znam gde je otputovao, možda je iskoristio slobodan dan – krtako je poručio Mrkela, a preneo ‘MocartSport’.

Sada ostaje da se vidi da li je ili ne Kafu prekršio klupsku disciplinu. Ako jeste onda bi mogao da se kazni finansijski.

Džonatan Kafu je u dresu Crvene zvezde ogirao sedam utakmica i postigao je dva gola. Na ‘Marakani’ igra kao pozajmljeni igrač Bordoa sa platom od 70 hiljada evra mesečno.

FOTO: Cafu/Instagram
0
0

2 Komentara

  1. Sad ce opet da trube o Sumi,a u rupi svaki drugi Suma,o ovom i 70k mesecno da ne pricamo,platis toliko ,a on lelemudi na ekskurziji i trosi pare iz drzavnog bankomata…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter