0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE GLAVOBOLJE: Mirković mora da ‘remontuje’ odbranu protiv Voždovca, menja se i doktor…

Objavljeno: 08.03.19 u 10:05

Štoper ispada iz konkurencije pred dvoboj sa Voždovcem na krovu Tržnog centra, ali se dva igrača vraćaju u pogon.

Poraz od Radničkog iz Niša je doneo nove probleme Partizanu u ispunjavanju rezultatskih ambicija ove sezone u prvenatvu, a pred gostovanje u nedelju 17 časova Voždovcu, trener Zoran Mirković imaće problem da skocka odbranu. Pored odsustva povređenog Svetozara Markovića parne katone ima Mark Valjente. Španac je zaradio opomenu posle jednog starta tako da će preskočiti mali gradski derbi i vratiće se u tim u sredu, kada crno-beli u okviru četvrtfinala Kupa Srbije igraju protiv Napretka u Kruševcu.

Ostaje da se sačeka odluka Zorana Bate Mirkovića i ima nekoliko kombinacija na raspologanju među kojima je da Aleksandar Sćekić bude štoper ili da se konačno u tim vrati iskusni Bojan Ostojić.

Briga manje je povratak dva bitna igrača posle prinudnog odmora, pa će se protiv „zmajeva“ u startnoj postavi naći Saša Zdjelar i Goran Zakarić.

U Partizanu su odlučili da promene doktora Iliju Rosića, koji će voditi brigu u mlađim kategorijama, a u prvi tim se vraća Sead Malićević. Ovu ulogu je već imao u taboru crno-belih od 2003. do 2011. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter