Crnogorska fudbalska reprezentacija mogla bi uskoro da bude jača za još jednog srpskog fudbalera saznaje Hotsport.

Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, Crna Gora već neko vreme prati našeg reprezentativca Aleksandra Jovanovića. Golman Ueske u poslednjih nekoliko nedelja je na klupi španskog kluba, a njegovo mesto zauzeo je golman Radnika iz Surdulice Nikola Vasiljević koji će se boriti za mesto čuvara mreže u narednim mečevima şa Nemačkom i Portugalom.


Pored Vasiljevića pozvani su i Marko Dmitrović i Predrag Rajković. Jovanović je sa reprezentacijom Srbije prošao ceo ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a zabeležio je jedan nastup u prijateljskom meču protiv Ukrajine.

Ukoliko se ispostavi da postoji interesovanje za njega, čuvara mreže naše reprezentacije ništa ne sprečava da promeni reprezentaciju jer je odigrao samo jedan i to prijateljski meč za našu zemlju.

Na sličan potez su se nešto ranije opredelili i Adam Marušić, Vladimir Volkov, Nikola Drinčić, Mirko Ivanić, Filip Stojković i Vukan Savićević, a pitanje hoće li i Nišlija Aleksandar Jovanović njihovim stopama za sada ostaje otvoreno.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu – HOTSPORT.