0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OZBILJAN PRESTUP: Nejmar posle eliminacije PSŽ-a želeo da se obračuna sa sudijama u svlačionici?! (FOTO)

Objavljeno: 07.03.19 u 21:32

Zbog tog poteza bi mogao da bude ozbiljno sankcionisan, jer je poznato koliko UEFA staje u odbranu arbitara.

Pari Sen Žermen je sinoć eliminisan iz Lige šampiona odlukom sudije Damira Skomine da u 93. minutu posle asistencije VAR tehnologije dodeli penal za Mančester junajted, kojim su ‘đavoli’ prošli dalje.

To je razbesnelo Brazilca Nejmara pokraj aut linije, što je bilo primetno još u prenosu, a pravdu je izgleda rešio da potraži i nakon završetka utakmice.

Prema pisanju ‘RCM Sporta’, Nejmar je krenuo u sudijsku svlačionicu gde je želeo da se obračuna sa Skominom i sudijskim timom, ali su ga članovi PSŽ-a ipak osujetili u toj nameri.

Ipak, za očekivati je da Brazilac bude kažnjen, ako ne zbog pokušaja ulaska u zabranjenu prostoriju, onda zbog komentarisanja suđenja, jer je burno reagovao na društvenim mrežama zbog pomenutog penala.

– Ovo je sramota! Postave četvoro ljudi koji ne razumeju fudbal da bi gledali usporene snimke. Ovo je nemoguće! Kako da čovek postavi ruke ako je okrenut ledjima? Odj***te svi! – napisao je Nejmar posle meča na svom Instagram profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter