Pored proverenih igrača iz Evrope priliku na prvom okupljanju u 2019. godini dobiće i prvotimci domaćih klubova.

Imao je dovoljno vremena posle Kupa nacija i osvajanja prvog mesta u grupi da selektor Srbije iskristališe adute za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala 25. marta u Lisabonu.


Pet dana ranije ‘orlovi’ će imati proveru protiv Nemačke u Volfzburgu, a sutra će spisak od 22 igrača saopštiti Mladen Krstajić.

Pored proverenih internacionalaca iz Evrope: Marko Dmitrović, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Dušan Tadić… Kako saznaje HotSport, priliku da se dokažu imaće nekoliko igrača iz domaćih klubova.

Debi su već upisali Nemanja R. Miletić iz Partizana i Branko Jovičić, oslonac Crvene zvezde, i oni bi trebalo ponovo da budu deo ekipe.

Na prvom okupljanju u 2019. godini trebalo bi da budu i bivši igrač Partizana, a sada levi bek Čukaričkog Miroslav Bogosavac (član mlade selekcije), kao i i budućnost na poziciji desnog beka Milan Gajić, posto je Antonio Rukavina, član Astane, blizu završetka reprezentativne krijere.

Na kraju, kao nagradu za sezonu iz snova u napadu pored Aleksandra Mitrovića, Luke Jovića i Aleksandra Prijovića priliku će čekati Milan Pavkov. Nova ‘zvezda’ Crvene zvezde je u usponu i sačekacemo da adute otkrije Mladen Krstajić sutra u Staroj Pazovi tačno u podne.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.