Ako je verovati Francuzima, Partizan će jako teško zadržati svog velikog ‘bisera’, ali bi sa druge strane, mogao ozbiljno da zaradi.

U danima kada se najmanje o njemu priča, stigla je nikad veća ponuda za Svetozara Markovića! Makar tako piše francuski ‘Top Mercato’ ovog jutra.


Kako se prenosi, na adresu kluba iz Humske stigle su, ne jedna, već dve ponude iz zemlje ‘galskih petlova’, obe od tamošnjih velikana.

Posle dosta interesovanja ove zime, najviše iz Italije za talentovanog štopera, i spekulacija kada je reč o ciframa najviše do 3.000.000 evra, sada su ‘udicu zabacili’ Olimpik iz Marseja i Monako.

Ono što bi moglo da bude ključno, da se Marković uputi u Francusku, jeste navedena ponuda između pet i šest miliona evra, što bi gotovo izvesno bio novac koji u Humskoj ne bi mogli da odbiju.

Svetotar Marković, koji je u Evropi bio zanimljiv Mančester junajtedu, Benfiki i Torinu, koštao bi oko pet do šest miliona evra. Nedavno je operisao koleno, zbog čega će biti van terena nekoliko nedelja. Od početka sezone odigrao je 29 utakmica u svim takmičenjima – stoji u tekstu.

Partizan, kome nedostaje jedan veliki transfer kako bi pokrio budžet za ovu, ali i narednu sezonu, ne bi previše razmišljao…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.