2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 06.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TEŠKO MU JE PAO PORAZ: Fudbaler Partizana u suzama nakon poraza od Radničkog (FOTO)

Objavljeno: 06.03.19 u 22:50

Poraz od Radničkog teško je pao igračima Partizana, a jednog od njih ostavio je u suzama. 
Trud fudbalerima Partizana niko ne može da ospori. Crno-beli su bili angažovani tokom meča, a posebno u drugom poluvremenu. Pokušavali su da savladaju Borivoja Ristića, ali nisu imali kvaliteta i sreće da probiju večeras sjajan duo u odbrani Đorđa Crnomarkovića i Radovana Pankova koji su bili na vrhunskom nivou tokom 90 minuta

FOTO: Starsportphoto ©

Poraz od Radničkog nije lako legao navijačima crno-belih koji su još u šoku, a posebno teško je pao igračima. Jedan od njih meč je završio u suzama. Crnogorski fudbaler Aleksandar Šćekić teško je doživeo večerašnji poraz i na kraju meča nije mogao da sakrije svoje emocije. 

FOTO: Starsportphoto ©

0
0

2 Komentara

    • Ma sta rece,zvezda je bila na kolenima,da vam ne bese pankova igrali bi do mioljdana,partizan vas je oducio od fudbala na vasem stadionu,sa ovim krsom od tima,zato se pokri usima i sagledaj sveukupnu situaciju,koliki je vas budzet,a koliki je nas!!!!!????

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter