1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 02.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVI DERBI: Mirković skockao taktiku za rušenje Radničkog!

Objavljeno: 06.03.19 u 10:25

U Humskoj se očekuje žestoka borba, a šef stručnog štaba Partizana je pronašao zamene za kažnjenog Sašu Zdjelara i Gorana Zakarića, posto je spreman Zoran Tošić.

Derbi je brzo arhiviran pošto Partizan večeras od 18 časova u Humskoj ima još jedan delikatan posao protiv Radničkog iz Niša. Rival ima prednost na tabeli i seriju bez poraza od 28. jula, kada su izgubili od Crvene zvezde.

Jasno je da trener Zoran Mirkovic mora da skuje strategiju, a kako saznaje HotSport šef strućnog štaba crno-belih je pronašao zamene za kažnjenog Sašu Zdjelara i Gorana Zakarića.

Na svoju poziciju se vraca Nebojsa Kosović i igrace u tandemu sa Aleksandrom Šćekićem. Na boku se očekuje Zoran Tošić od starta, koji je posle pauze i sedam dana rada punim tempom spreman kao i Danilo Pantić. Ako neko od ova dva igrača ne bude mogao, tu je mladi Armin Đerlek.

Odbrana je cementirana na čelu sa kapitenom Vladimirom Stojkovićem, a napred za golove trebalo bi da bude zadužen standardni tandem kao i na derbiju – Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.

U niškom okršaju crno-beli su stigli dva gola minusa i došli do boda, a sada je pred njima nova teška bitka sa ekipom Nenada Lalatovića.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, N. R. Miletić, Valijente, Pavlović, N. G. Miletić, Šćekić, Kosović, Pantić (Đerlek), Tošić, Nikolić, Rikardo.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter