0
Evrokupovi

‘BOMBA’ U MADRIDU: Tadić napravio zemljotres, na ‘Bernabeu’ stiže dobro poznato ime?! (FOTO)

Objavljeno: 06.03.19 u 14:07

Real Madrid je pošteno uzdrman jučerašnjim debaklom od Ajaksa, a već danas se pojavila informacija o smeni Santjaga Solarija i potencijalnom novom treneru ‘kraljeva’.

Još uvek se priča o tome šta su Dušan Tadić i Ajaks sinoć napravili na ‘Santjago Bernabeu’. Malo je ekipa koje mogu da se pohvale da su deklasirale Real u Madridu sa 1:4, i to nakon poraza na svom terenu u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Realova sezona je time postala još gora, pošto i u španskoj Primeri zaostaje čak 12 bodova za prvoplasiranom Barselonom i pet u odnosu na gradskog rivala, Atletikom iz Madrida na drugoj poziciji.

Zbog svega toga, mnogi smatraju da je već sada sezona 2018/2019 za ‘kraljevski klub’ završena i okreću se narednoj. A s tim u vezi, otkriveno je ime potencijalnog novog trenera Reala.

Njega je otkrio ivši predsednik ‘kraljeva’, Ramon Kalderon, koji je u izjavi za ‘Skaj’ najavio ‘bombu’, rekavši da je Portugalac Žoze Murinjo prvi izbor za novog trenera i da su prvi kontakti uveliko već uspostavljeni.

– Predsedniku Reala Florentinu Peresu je potrebna ‘bomba’ kako bi smirio navijače i spreman je da pozove Murinja, jedinog trenera kojeg poštuje. Ne sumnjam da je Murinjo prvi izbor predsednika. Razgovarano je sa njim prethodnih nedelja. Takođe, i kada je Zinedin Zidan otišao. Murinjo je tada bio u Mančester junajtedu i rekao da nije pravo vreme za povratak, ali možda sada jeste, jer je slobodan – rekao je Kalderon za ‘Skaj’.

Murinjo je na klupi Reala bio od od 2010. do 2013. godine, sa kojim nikada osvojio Ligu šampiona, već je tri godine uzastopno stizao do polufinala i tamo bivao eliminisan od Barselone, Bajerna iz Minhena i Borusije iz Dortmunda.

– Mislim da postoje velike šanse da Murinjo bude na klupi sledeće sezone – poruka je bivšeg predsednika Reala.

Upitan je i da li je opcija dolazak aktuelnog menadžera Totenhema Maurisija Poketina.

– Pričaju o njemu. Ali, biće mnogo reči o tome narednih dana pošto navijači ne mogu da prihvate ovakvu situaciju. Prošlo je tri ili četiri meseca tokom kojih smo žalili zbog onoga što smo planirali za tim – podvukao je Kalderon.

Takođe, pored Murinja i Poketina, na listi želja Florentina Pereza je i trener Juventusa Masimilijano Alegri, prenose španski mediji.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter