1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 06.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BATICA MIRKOVIĆ: Otkriva zašto je zamenio Tošića i poručio da Partizan neće klonuti!

Objavljeno: 06.03.19 u 20:33

Radnički je večeras sa gostovanja Partizanu u Niš odneo čitav plen i na taj način pred završnicu prvenstva Nišlije su se zacementirale na drugoj poziciji. 

Na početku utakmice nije bilo mnogo uzbuđenja, a onda je u 41. minutu Nermin Haskić pred poluvreme utišao domaće navijače i Radničkom doneo prednost. U nastavku su domaći fudbaleri zaigrali angažovanije ali je dobra odbrana i doza sreće bila uz Radnički. 

Trener Partizana nakon meča analizirao je učinjeno u meču. 

– Igrali smo loše. Nismo uspostavili igru u drugom poluvremenu, imali smo nekoliko šansi da izjednačimo a primili smo gol iz jedinog udarca Radničkog. Utakmica je bila čvrsta i tvrda, nismo imali mnogo prostora da razvijemo igru. Nemam šta da zamerim igračima, momci su imali želju ali je nedostajala pas igra. Nismo mogli da premotamo do gola, počeo je Mirković

Nakon večerašnje utakmice Partizan se nalazi na trećoj poziciji i zaostaje za Radničkim 11 bodova. 

– Uopšte nije laka situacija, kratko je rekao Mirković

Mirković je na poluvremenu napravio izmenu, Zorana Tošića je zamenio Danilo Pantić

– Zamenio sam Tošića jer sam hteo da probam nešto novo, rekao je Mirković

Mirković je na kraju istakao da je njegov posao da motiviše igrače za sve mečeve, te da Partizan neće klonuti i okrenuti se samo kupu. 

Sa stadiona Partizana za HotSport – Stefan Smuđa

Zapratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – Hotsport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter