1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLEDICE DERBIJA: Partizan bez dva bitna igrača čeka Radnički iz Niša

Objavljeno: 05.03.19 u 10:45

Tandem zbog parnih žutih kartona mora na tribine, a očekuje se da u timu budu oporavljeni Danilo Pantić i Zoran Tošić.

Derbi se polako arhivira pošto dolaze novi zadaci u prvenstvu za Partizan, a sutra sledi okršaj u Humskoj protiv Radničkog iz Niša.

Domaćin ima personalnih problema pošto su parne kartone upisali Saša Zdjelar i Goran Zakarić. Tako tandem mora na tribine što je realno problem za šefa stručnog štaba Zorana Mirkovića, koji će morati da kombinuje protiv drugoplasiranog tima.

Logično je da priliku dobiju oporavljeni Danilo Pantić, koji nije bio u konkurenciji protiv Crvene zvezde, kao i Zoran Tošić koji je ostao na klupi i nije ulazio u igru. Može se očekivati da se na mesto Zdjelara vrati Nebojša Kosović i da crno-beli sa novim ‘krilima’ napadnu Nišlije. Odustajanja nema od nastupa sa dva napadača i tandema u kojem su Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

1 Komentara

  1. Pantic i Tosic su bolji igraci od Zdjelara i Zakarica. Oporavljeni i orni za igru… Lalat ce sigurno sve uciniti da svoje komplekse pokaze prema Patizanu,ali popice trojku! Mislim da je cz vec osvojila naslov ,sudije su tokom cele sezone vec azurno odradile svoje za kefalicu! Zato mi ne bi bilo krivo da namerno izgubimo od Radnickog, pa jos jedan mec i prepustimo trece mesto CUkarickom. Da budemo cetvrti, da nam kefalica dodje u goste u plejofu. Cisto da joj oduzmemo taj mec domacinstva! ALi,sala na stanu, ocekijem najmanje tri komada u mrezi Nislija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter