0
Domaći fudbal

NERMIN HASKIĆ ZA HS: Tajna uspeha je što ginemo jedni za druge, golovi prijaju samo kad pobeđujemo kao tim

Objavljeno: 05.03.19 u 18:42

Fudbaleri Radničkog sa drugog mesta gledaju na narednog protivnika ekipu Partizana. U svojim redovima Nišlije imaju ‘tajno oružje’, sjajnog napadača Nermina Haskića.

Napadač iz Bosne i Hercegovine Nermin Haskić ove sezone blista u dresu ‘Reala sa Nišave‘. U protekloj nedelji izabran je za igrača kola, a upisao je uz svoje ime tri pogodaka u pobedi od 4:1 protiv Radnika

– Het-trik mi znači mnogo zbog samopouzdanja, a ujedno golovima pomažem ekipi. U svaki meč ulazim maksimalno fokusiran i na najbolji način ispunim ono što trener traži od mene, rekao je Haskić za HotSport

On je najbolji strelac ekipe, ali i cele lige. Na svom kontu visoki napadač ima 16 pogodaka. 

– Sigurno mi pogled na listu strelaca daje dodatnu motivaciju. Kao napadaču prija mi da vidim sebe na prvom mestu, ali u utakmice ulazim prvenstveno sa stavom da kao tim dobro odigramo. Da ispoštujemo dogovor iz svlačionice, a golovi su zadovoljstvo samo kada upišemo pobedu, ističe Haskić.

Sa vrha liste strelaca Haskić će sutra napasti Partizan. Nišlije se nadaju da će nastaviti golgetersku seriju. 

– Kao napadač gladan sam golova i nadam se pogotku u svakoj utakmici. Nebitno je ko je protivnik. Sigurno je da bi mi gol protiv Partizana na stadionu crno-belih puno značio, ali menjao bih gol za tri boda, poručuje Haskić.

Partizan je u ovom meču pod pritiskom da mora da pobedi, da li to daje prostor Radničkom da napadne? 

– Mi smo u ovom meču sigurno u maloj psihološkoj prednosti, ali i znamo da ako izgubimo Partizan je na pet bodova iza nas, a kada se to prepolovi mala je razlika. Pre svega neka bude konkretna i fer utakmica,  a na terenu neka se raduje bolji. 

Mediji u Srbiji posebno ističu dobru atmosferu na Čairu. 

– Uz sav trud na utakmicama i treninzima sigurno je da i ta atmosfera koja vlada utiče na to da u svaku utakmicu uđemo maksimalno spremni i uz punu međusobnu podršku pokušamo da ‘zatvorimo’ jedan drugog na ternu, otkriva Haskić

Nermin Haskić u gradu kraj Nišave važi za mirnog i porodičnog čoveka, a navijači na njegovu dobrotu uzvraćaju nesebičnom podrškom gde god ga ugledaju. 

– Osećam se dobro u Nišu. Uživam u fudbalu i to se sve odražava na moju igru ali i statistiku. Zahvaljujem se navijačima na podršci. Nišlije su bitan faktor i njihova podrška utiče na našu igru, poručuje napadač Nišlija. 

Uz dobru igru koju pruža u ekipi drugoplasiranog Radničkog, neće biti iznenađenje ukoliko napadač Nišlija uskoro izbori i mesto u nacionalnom timu Bosne i Hercegovine. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter